dinsdag 27 mei 2008

Aflevering 10: 'Nick'

Een aflevering genoemd naar mijn favo acteur, kan niet beter :d
Begint al meteen vol spanning, Ilse zit opgesloten samen met Ilse bij een stel onguLe Chinezen. De cel heeft intussen al 9 uur niets meer van hem gehoord... Na een sensationele move van Nick slaagthij erin een gsm te pakken te krijgen en een teken van leven te geven aan de cel. Jammergenoeg wordt de gsm te vlug in mootjes gehakt vooraleer Nick hen kan zeggen waar ze moeten zoeken. Ondertussen is Ilse bewusteloos... De Chinezen roepen een dokter op, maar deze blijkt samen te werken met de Chinezen. Ze besluiten Nick en Ilse in een bestelwagen te vervoeren. De bestelwagen wordt tegengehouden, maar kan nog net uit de vingers van Walter wegglippen. De moed van Nick moet nu echt wel in zijn schoenen zinken...
De cel komt aan in het pand waar Nick en Ilse gegeizeld werden gehouden. Daar komen ze tot de vaststelling dat ze al weg zijn. Walter begint schuldgevoelens te krijgen over wat er allemaal met Nick gebeurt.
Uit onderzoek van de gsm van de chinees blijkt dat deze het vriendje van Ilse heeft opgebeld. Deze kan hen vertellen dat de Chinezen dit alles doen omwille van een tape... Op deze tape is te zien hoe de gang een lijk dumpen.
Terwijl de cel deze tape uitpluist, zijn Nick en Ilse in de dokterspraktijk van een dokter die de Chinezen persoonlijk kent. Wanneer Ilse bij bewustzijn komt, blijkt zij hem zelfs te kennen. Zij is nierpatiente en ging bij hem op consultatie. Ze stelde hem voor om op een erg speciale manier aan een nierdonatie te kunnen komen, maar toen ze erachter kwam hoe dit in zijn werk ging wilde ze hier niet mee doorgaan.
Steve kan intussen het gezicht van de dokter herkennen op de tape. Ze komen erachter dat hij een privékliniek heeft. In deze kliniek speelt zich een akelig schouwspel af. Nick wordt op de operatietafel gelegd... De dokter vertelt hem heel koel hoeveel zijn organen waard zijn.... en krijgt uiteindelijk een spuitje... IS mijn überknappe favo personage dood??? Natuurlijk moet hier net een reclameblok de enorme cliffhanger bewerkstelligen.
De dokter stuurt de chinezen buiten.... het spuitje bleek een list te zijn om de chinezen buiten te krijgen... *opluchting:d* Nick, in ontbloot bovenlijf, kan samen met de dokter 2 chinezen uitschakelen. Dit blijkt echter het einde van de dokter te betekenen.
Een heus interventieteam omsingelt intussen het privé-ziekenhuis. Nick kan een van de Chinezen neerhalen, maar deze blijkt niet volledig de pijp te zijn uitgegaan. Hij schiet in de rug van Nick. Even lijkt het weer of hij het gehad heeft, maar gelukkig bleek het slechts een schampschot...
Het einde van het seizoen eindigt met een enorme cliffhanger... Lena, dochter van Walter wordt uit het scherm gesleurd...

By far de spannendste aflevering van de hele eerste reeks. Ik was echt onder de indruk!! Een streling voor mijn oog en dat van menig andere Kevin Janssens-lovers. We want more!!

9 opmerkingen:

Elvje zei

Toch een beetje vaag... Zo'n cliffhanger op het eind van de reeks. Schijnbaar wisten ze tijdens het maken van de eerste reeks al dat er een tweede zou komen ;).
Maar ja, er zijn meer series die dat doen.
Grrr kan er alleen niet goed tegen om zo lang op het vervolg te moeten wachten ;)

Leen Desplancke zei

geduld is een schone deugd zeggen ze dan :D

The DayDreamer zei

Dag leen, heel lang geleden

hier per toeval op deze pagina belanden en dan geen berichtje posten zou niet netjes zijn.

Inderdaad is het weer afwachten tot op het vervolg :D ook al is dat een schone deugd zoals je met uw eigen woorden zegt.

Heb je er een idee van wanneer de 2de reeks zou worden getoond ?

groetjes

Leen Desplancke zei

Hej daydreamer

ik heb eens de site van vt4 uitgepluisd, maar er is nog niet echt iets te vinden over het 2e seizoen van Vermist, maar ik veronderstel dat dit in het voorjaar van volgend jaar zal verschijnen.

groetjes

The daydreamer zei

Ahzo, nog eventjes geduld dus, dank voor uw opzoekwerk.

Woon je nog altijd in de haan trouwens ? ik woon intussen al een 2-tal jaar samen

groeten

Leen Desplancke zei

hoj daydreamer

idd ik woon nog steeds in de haan.
Nu heb je me eigelijk wel nieuwsgierig gemaakt wie jij juist bent^^ niet dat ik curieus ben ofso, ik weet gewoon graag alles :d

xx

the daydreamer zei

Hey,

sorry voor de beetje late terug reactie. T'was uit mijn gedachten gegaan dat ik hier een berichtje had geplaatst.

Dat je geen curjeusneus bent zoals u beweert spreekt zeker de waarheid van vroeger tegen, het feit dat je alles graag weet bevestigd het dan natuurlijk weer wel dat je nog steeds dat ondeugende meisje bent..

Wie ik ben, De jongen (intussen natuurlijk man.. al zeg ik het zelf) die u ooit heeft gekroond met een kroontje gemaakt uit broodzak-papier.

zoals eerder getypt door mij ben ik hier per toeval op deze blog beland, en na enige twijfel heb ik de 'beleefdheid' gehad een klein berichtje na te laten

grtjs

Leen Desplancke zei

Hej daydreamer

Je berichtje bevestigt mijn vermoeden van wie ik dacht dat je zou zijn:) Ik ben blij dat ik nog eens iets van je hoor en dat alles goed gaat met je (als in het 2 jaar samenwonen)!

xxx

Manu zei

Hallo,

Il ben op zoek naar informaties over de 2de seizoen. Maar ik viend niets.

Deze week, op Canadiaanse TV, was the dramatische eerste aflevering "LENA" uitgezonden in het Frans.

Weten jullie als het ook op VT4 werd uitgezonden?